Thuja Brabant

En av de mest klassiska typerna av häckar kan vara barrhäckar av goda skäl. Barrträd har många bra egenskaper som täckväxter. De är mycket stora, vanligtvis täta och vintergröna. Mycket lämplig för bra formellt skydd för privatlivet med plantering året runt. Idag kommer vi att prata om thuja som en häckväxt.

Thuja Brabant; i trädgården The Tree of Western Life Brabant; behöver inte nödvändigtvis vara “fokus”. Med sina ljusgröna blad vet den hur man sticker ut mycket bra. Brabants livets träd ger omedelbart ett mysigt utseende i din trädgård. Thuja-blad rullas i skalor, vilket gör denna barrträd mjukare än barrträd som barlind och lärk.

Därför är trädet i det västerländska livet Brabant lämpligt; också mycket bra för trädgården där barn ofta leker. Det är mycket osannolikt att någon kommer att bryta igenom denna häck, vi nämnde några bra egenskaper hos barrträd i inledningen och din kommer definitivt att behaga alla. Dess höjd och täta struktur gör den till en idealisk häck för alla som söker avskildhet i trädgården.

Dessutom är denna häckväxt också mycket hård, så om vintern är lite kall, oroa dig inte, din häck kommer definitivt att överleva den. När växten har rotat i din trädgård kräver den lite underhåll. Därför Thuja & # x27; Brabant & # x27; ett enkelt och starkt täckningssystem som fungerar året runt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *